ARCHITECT (M/V)

Het OCMW van Brussel zoekt een architect (m/v) voor zijn Departement der Werken om de functie van projectbeheerder van de bouw- en renovatiewerven en de technische onderhoudswerken van de gebouwen behorende tot het OCMW-patrimonium te verrichten.

Het OCMW van Brussel is actief op het vlak van stadsvernieuwing via het creŽren van nieuwbouw- of renovatiewoningen, de herinrichting van voormalige industriŽle sites in o.a. bedrijvencentra, het implementeren van handelszaken, sociale antennes, kinderkribben, jeugdontmoetingsplaatsen, rusthuizen, enz. Deze voorzieningen moeten de wijken nieuw leven inblazen, en de sociale interactie tussen de bewoners bevorderen.

Het OCMW hecht eveneens veel belang aan het milieuvriendelijke aspect van de projecten wat zich vertaalt in het afleveren van kwaliteitsvolle gebouwen met een gunstige energiescore die beantwoorden aan een ambitieus kwaliteitscharter. Daarin mikken we vastberaden op collectieve vooruitgang.

Als projectbeheerder vertegenwoordigt hij/zij de Bouwheer gedurende het bouwproces; hij/zij neemt deel aan het opmaken van de planning, selecteert het ontwerpbureau in het kader van openbare opdrachten, beheert het financiŽle aspect van het project, waaronder het indienen van subsidieaanvragen. Hij/zij staat de projectontwerper bij in het ontwerpproces, duidt de aannemers aan in het kader van openbare opdrachten en is betrokken bij alle werfstadia tot aan de definitieve oplevering van de werken. De projectbeheerder zal soms ook voor de studies en controle van de werken van verschillende projecten zorgen.

Deze functie houdt zin voor verantwoordelijkheid in, nauwkeurigheid, groepsgeest en uitstekende communicatieve vermogens.

Profiel:

  • Diploma van architect
  • Houder van het SELOR brevet of bereid om het te behalen
  • Kennis van Frans is noodzakelijk
  • Vereiste softwarekennis van Office programma's en Autocad
  • Gewenste ervaring van minimum 2 jaar als architect, onder meer in werfopvolging

Aanwerving in het kader van een voltijdse vervangingsovereenkomst voor een duur van minimum 6 maanden .

Voordelen: tussenkomst in verplaatsingskosten van openbaar vervoer, aantrekkelijk verlofstelsel, erkenning van de beroepservaring (overheids-en/of privťsector), taalpremie in geval van succes in SELOR examen, maaltijdcheques.

Als u op zoek bent naar een omgeving die zowel uitdagingen als stabiliteit biedt,

contacteer ons dan op het volgende adres: jobs@ocmwbru.irisnet.be of op ons postadres: OCMW van Brussel Ė Departement van het Personeel Ė Hoogstraat 298A Ė 1000 Brussel. 
FR | NL   


Naar een meer geÔntegreerd migratiebeleid, dank zij het FAMI