De Buurthuizen
Het Project X
Wijkregie

De Sociale Samu
Ateliers des Tanneurs
Vzw 1000 diensten
 
DE ATELIERS DES TANNEURS

De Ateliers des Tanneurs zijn een levendige plek die de huisvesting van bedrijven en de organisatie van evenementen met elkaar verzoent. Als architecturaal curiosum in het hartje van de Marollen, is het bedrijvencentrum voor plaatselijke economie gevestigd in het voormalige Wijnpaleis en de grootwarenhuizen Merchie-PŤde.

Het bedrijvencentrum heeft als opdracht om jonge Brusselse bedrijven op te vangen en te begeleiden op een dynamische en multidisciplinaire plek.
5000m≤ zijn voorbehouden aan de huisvesting van economische activiteiten die op zoek zijn naar een karaktervolle plek, een stimulerende omgeving, evenals diensten en raad/tips.

Dit omvangrijke complex opent eveneens zijn deuren in het kader van de organisatie van evenementen. Het is een plek voor conferenties, colloquia, vergaderingen met feestelijk, professioneel of cultureel karakter...

Het centrum biedt de verhuring van ruimtes en van zijn terrassen aan (35m≤ tot 3000m≤) voor alle soorten evenementen, gaande van 10 tot 3000 personen.

Agrandir le plan
 
FR | NL   


Naar een meer geÔntegreerd migratiebeleid, dank zij het FAMI